Nurmen leikkuu

Voit unohtaa aikaa vievän, viikottaisen ja vaivalloisen nurmikon leikkauksen ja tilata vaivattoman nurmenleikkuun meiltä! Teemme ammattitaitoista, kaiken kokoisten nurmialueiden leikkuuta yrityksille ja yksityishenkilöille tuntihinnalla tai sopimuksen mukaisesti. Tarjoamme ammattitaitoisesti toteutettua nurmikon leikkausta joko kertaleikkauksena tai voimme sopia vaikkapa koko kesän kestävästä nurmialueidesi huollosta. Räätälöimme nurmenleikkuun juuri sinun piha-alueesi tarpeiden mukaisesti. Kysy lisää, sillä tiedämme, mitä tehdä, jotta nurmikkosi voisi mahdollisimman hyvin.

Nurmi kasvaa kesäkaudella hyvin nopeasti, ja säännöllinen nurmikon lyhentäminen on terveelle ja hyvinvoivalle nurmikolle tärkeää. Leikkaamme nurmikon puolestasi huolellisesti ja tehokkaasti nurmikkosi koosta ja piha-alueesi maastosta riippumatta. Käytössämme oleva monipuolinen kalustomme varmistaa viimeistellyn työjäljen. Lisäksi laaja kokemuksemme kiinteistöpalveluista ja nurmenleikkuusta takaa asianmukaisesti tehdyn nurmen leikkaamisen. Leikkaamme nurmikkosi juuri oikean pituiseksi ja kokoiseksi, emme liikaa tai liian vähän. Huolehdimme siitä, että voit nauttia nurmialueesi loistosta ilman rikkakasveja ja epäsiisteyttä!

Leikkaamme kaikenkokoiset nurmialueet ammattitaitoisesti ja tehokkaasti sekä yksityishenkilöille että yrityksille koko Pihtiputaan alueella. Ota yhteyttä!